El dia dos de Novembre quatre dels cinc membres del grup vam anar al carrer de Torrent de L’Olla per trobar-nos amb el cap de serveis urbans i medi ambient de la platja de Barcelona, anomenat Alfons Bochetto i Bruse.

Ens va fer una introducció del projecte. Que consistirà a anar dues vegades al mes a treballar a la platja. També ens va explicar una mica d’informació de la neteja de platges amb l’ajuda d’un vídeo fet el 2008 i un document que ens va enviar per correu el mateix dia.

Primerament ens va comentar que hi ha dos tipus de neteja: una de treure els residus de les papereres (grogues i grises) i l’altre és la mecànica (un tractor que passa per la sorra). També ens va explicar les tres temporalitats: La temporada baixa que va de gener a març i de novembre a desembre, la Temporada mitja durant el mes d’abril, maig, octubre i per últim la temporada alta que és de juliol a setembre. Sobre la temporada alta ens va comentar que l’equip de neteja té problemes per fer la seva feina que consisteix de passar el tractor a la nit (sobretot el mes de Juliol) per culpa de la gent. Per això a les 12 de la nit treuen unes mangueres d’aigua perquè mullin a la gent i es vegin obligades a abandonar la platja.

El que vam pactar que fariem nosaltres, va ser les següents tasques: agafar els residus més vistosos de la sorra i possar-los en bosses, i fer un estudi de quins materials són els més comuns i si n’hi ha més el matí o a la tarda. Aquestes bosses les anirem a buscar el divendres 18 al mateix lloc on ens hem reunit amb Alfons Bochetto i Bruse.

Duració servei: 2 hores i 30 minuts.

Fet per: Daniella Compagnucci