Carlos: Personalment penso que durant aquest trimestre he fet una bona feina, ja que hem fet unes bones entrades explicant tot allò que és important saber sobre la neteja de platges.

Individualment crec que he fet una bona feina i que treballat bastant, és veritat que al principi ens va costar posar-nos en contacte amb la persona que actualment ens està ajudant, Alfons Bocchetto.

Alfons Bocchetto des del primer moment ens va tractar molt bé, ens va proporcionar el material adient i bona part de la informació necessària per a poder fer aquest treball. A part de donar-nos consells pràctics per fer-nos la feina més fàcil.

Per acabar crec que cal dir que ha sigut una bona experiència i almenys a mi m’ha ensenyat coses que no sabia.

 

Ferran: Aquest trimestre no m’he esforçat molt, he fet molt servei, però poc aprenentatge, es a dir entrades al blog. Al segon trimestre m’he proposat esforçar-me en les dues parts, participaré amb les entrades al blog i com sempre faré el servei que em correspon.

 

Roser: Jo crec que durant aquest trimestre e estat treballant però la única cosa que ma faltat fer mes perquè domes e fet una entrada i ara hauré de començar a fer mes entrades en el bloc. El que crec que si que he fet bé a sigut la tasca de servei ja que he anat bastants cops per anar a fer una mica de la nostre part del treball ja que es una cosa en la que s’ha d’anar femt una mica sovint. La meva cosa a millorar serà fer moltes mes entrades en el bloc

 

Ivan:

 

Daniella: Aquest trimestre d’APS no he fet una bona feina ja que a les hores de fer el blog estava cansada amb poques ganes de treballar. Per altre banda penso que els dies de pràctica he fet una bona feina perquè sempre estava recollint residus.
Espero millorar per el pròxim trimestre.