(Dia 21 de Desembre) Durant el matí d’avui hem pogut veure que a tocar del passeig hi ha molta més porqueria que en la part mitjana de la platja, creiem que és aquest fenomen es pot donar a causa que hi ha molta gent que va passejant pel passeig els hi fa mandra tirar les deixalles a les escombraries i la tiren a la sorra que està més a la vora del passeig. Ja que com podem veure anant pel passeig de la Barceloneta les papereres del passeig estan a molta distància una de les altres. (A part com podeu veure en una de les imatges adjuntes hi ha bastantes algues i plantes)

Creiem que pel temps que hem estat avui hem recollit prou deixalles i hem pogut veure si hi ha més porqueria pel matí o per la tarda.
Per exemple durant el matí no hi ha molta gent, tot i que hi ha deixalles de la gent que les ha deixades la nit anterior, però a la tarda hi ha més gent però no tantes deixalles a causa que els equips de neteja de l’ajuntament ja han pogut fer la seva tasca.

De totes maneres traiem la conclusió que ara que ens estem apropant a les vacances d’hivern no hi ha tanta gent que utilitza la platja a causa del fred. Però com he dit abans sí que utilitzen els passejos prop de la platja cosa que fa que sempre hi hagi un mínim de porqueria.

Duració servei: 1 hora

Fet per: Roser Margarit

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.