Carlos: Aquest trimestre he treballat tan com en el passat, l’única diferencia esta en que no he treballat tant de forma individual, he treballat intentant acompanyar els altres companys del grup i fent la feina que els tocava juntament amb ells. Penso que no puc fer tota la feina jo, la feina s’ha de fer entre tot el grup.

Com que he hagut de reorganitzar el grup i ajudar el resta de companys no he pogut fer tantes entrades com jo hagués volgut, i no he completat les entrades amb tanta qualitat. Finalment dir que de cara el segon trimestre no pararé  tant a dir el que ha de fer el grup, faré la meva feina i prou.

Daniella: En aquest trimestre he fet un millora important. Com a grup hem treballat millor però sempre hi ha un company que ha fet més feins que els altres.

He fet més entrades però per el pròxim trimestre ne’n faré més. La meva actutud també a millorat i això ha fet que tingui més ganes per aquesta materia.

Durant les classes no he treballat molt ja que he faltat a moltes sessions per fer els tallers de ball. Tot i així considero que hauria d’aprovar.

Roser: Crec que aquest segon trimestre he fent bastant mes que en el primer trimestre tot i que podria aver treballat mes.

Per una altre banda en general tot el grup ha estat treballant però hi havia gent que no a fet suficient, però que jo aquests tercer trimestre treballaré per tal de que no hem quedi aquesta matèria.

Ferran: penso que m’hauria de plantejar l’actitud envers l’assignatura, aquest trimestre no me esforçat el suficient per aprovar l’assignatura, ja que he fet poques entrades i no estava al total corrent del blog. La meva proposta personal es que intentaré aprofitar i no distreur-em a les hores de treball,ja que la part de servei trobo que l’he complert bé.